domingo, octubre 14, 2007

Hang The DJ!



Os dejo una page de bocetos de otro proyecto que preparamos con el gran Marc. Dj's, hip hop, secuestros, traiciones... Intentaremos dar rienda suelta a nuestros miedos y nuestros mundos. He empezado con un estilo más cartoon pero creo que va a evolucionar en otra dirección. Creo que para el tipo de historia funcionaria mejor otro estilo... A ver si puedo terminar las primeras 8 páginas de Ephex 07 y empiezo con este que me hace muchísima ilusión. Estaría bien tener un par de proyectos para presentar.

9 comentarios:

Jordi Tarragona dijo...

Tio tiene muy buena pinta este proyecto a ver si haces más cosillas y las vas colgando.
En cuanto a los dibus de más abajo decir que el tio que esta depie le veo algo raro, tal vez la cintura muy baja ?, nose que es pero hay algo que no funciona, en cuanto a lo demas, me mola la idea, con el color como lo sabes poner tu, acabado claro, quedara bien. Un saludo currante !!

CAESAR dijo...

Esas páginas de ephex son la repera. Tienen una cinética y un movimiento increíbles, y ese color crepuscular le queda de muerte. Ha sido un hallazgo este blog, sí señor.
Espero que tengas suerte con ese proyecto...te sigo el rastro!ç
Un saludo.

Anónimo dijo...

Què passa Ferran!

Doncs em mola l'estil del hang the dj...els personatges suggereixen moltes coses i crec que s'adequen perfectament al tò de l'story line que et vaig passar. A veure quan em passes coses d'Ephex!
Una abraçada!

Ferran Sellares dijo...

Buenas a todos y gracias por los ánimos...
Jordi: Pronto voy a colgar una ilustración a color que espero que te mole...
Caesar: ¡Gracias por los ánimos! He pasado por tu blog y me parece muy interesante. Nos seguimos, señor.
Marc: Aviat et pasaré l'storyline de Ephex... I les idees personals sobre Hang da Dj... Tinc ganes boges de veure el teu treball en els dos.

SeiKion dijo...

Veo que no consigues dejar atras tu etapa skinhead... creo que fue un error dejarte salir tan pronto de aquel centro psiquiatrico.

Me mola el de la camisa a topos. :D

Anónimo dijo...

Bones, Ferran!

En contra del que deus pensar, no estic perdut a la muntanya vestit només amb uns calçotets i espantant als excursionistes... ;)
He estat mirant les pàgines. Ja saps que jo sóc un torracollons (però de bon rotllo)... Crec que algunes de les pàgines són una mica irregulars, per exemple, les motos m'agrada molt com et queden, però els cotxes et queden més "estàtics". No sé com explicar-me millor... El que m'agrada més? La narració m'encanta... Algunes vinyetes són cine al 100% ;) , i queden de conya. El dibuix, en general, crec que has millorat des de l'última cosa que et vaig veure. Felicitats! Però crec que hauries de mirar a veure si pots fer més "elàstics" els personatges... pot ser que sigui la tinta? Perquè el "Wanted" t'ha quedat perfecte!
Eiii! Dit des de la meva modesta opinió, caram!
Molts ànims! Et desitjo molta sort (malauradament, publicar també depèn de la sort).

Per cert! També vaig xafardejant el blog d'en Jordi Tarragona... Els esbossos del boxejador estan molt bé. També crec que ha millorat!

Salut! (me'n torno a la muntanya vestit només amb uns calçotets i a espantar als excursionistes!)

Ferran Sellares dijo...

Hola, Quim, moltíssims grácies per la teva critica, sempre constructiva. Algunes coses de les que em dius ja me les havien comentat ( sobretot un ex company de Norma cómics) i espero anr-ho millorant a les següents págines. També trobo que falta molta frescura en el moviment corporal dels personatges. La tinta no és lo meu fort però crec que pel color d'aquest projecte era millor marcar molt els negres. Pel projecte del DJ posré el color sobre el llapis... Fins aviat!
PD: Vaig trucarte quan vaig estar per banyoles pero ja em van dir que era un mal cap desetmana per veure't... Setmana de l'all, crec.

Anónimo dijo...

Ei nen!!! sok el Jordi tio k he vist les cink pagines de Ephex! sta be!kuan publikis vull un exemplar signat eh!vinga kuidat!!

P.D.:Kuan volguis ta fotu una pallisa mes extensa al pro

Jordi Fuentes Bonette dijo...

D'aixo noi,tb m'he fet un blogspot a vera ixi si puk na penjant els montatges ens veiem